-
آشنایی با منو کافی شاپ در ایران و خارج از کشور-مدرسه قهوه ایران شفI.C.A
پنجشنبه 28 فروردین 1399 01:10
آشنایی با منو کافه ها در ایران و خارج از کشور-مدرسه قهوه اغلب پایهی قهوه ها، اسپرسو است، اما قهوههایی هم هستند که پایهی آنها قهوه سیاه است و با قهوه سازهای دستی درست میشوند. پایهی قهوهای هم که در کافهها سفارش میدهید اغلب قهوه اسپرسو است که با یک قهوه ساز خودکار تولید میشود. ایران شف I.C.A اولین مدرسه قهوه...
-
مدرسه قهوه ایران شف -اولین مدرسه قهوه در ایران تاسیس I.CAcademy
چهارشنبه 27 فروردین 1399 02:39
مدرسه قهوه ایران شف I.C.A برگزاری دوره باریستا با مدرک معتبر شرکت در دوره آموزش باریستا راه را برای تبدیل شدن به یک باریستای حرفهای هموار کرده و شما را وارد دنیای شگفتانگیز قهوهها میکند؛ بنابراین کافی است با یک تصمیم درست در مسیر رسیدن به هدفهایتان قرار گیرید. مدرسه قهوه ایران شف تاسیس 1376 اولین مرکز آموزش...
-
کتاب کافی شاپ باریستا مورد تایید سازمان فنی حرفه ای کشور منتشر شد
چهارشنبه 27 فروردین 1399 02:07
کتاب کافی شاپ باریستا تنها منبع آموزشی با کد بین المللی کشور منتشر شد. کتاب کافی شاپ باریستا سازمان فنی حرفه ای کشور منتشرشد. کتاب کافی شاپ باریستا تنها منبع آموزشی در ایران جهت استفاده در کلیه آموزشگهای صنایع غذایی، اساتید، هنرجویان، دانشجویان با کد بین المللی سازمان فنی حرفی کشور 1-1-00-76-5120 منتشر شد. مولف این...
-
دوره باریستا مدیریت کافه و کافی شاپ با مدرک معتبر ایران شف
چهارشنبه 27 فروردین 1399 01:55
دوره باریستا مدیریت کافه و کافی شاپ با مدرک معتبر دارای امتیاز مهاجرتی و کد رجیستری-ایران شف I.C.A اولین مدرسه قهوه در ایران تاسیس 1376 آموزش باریستا Barista training هدف دوره : آموزش فراگیران با فرآیند تهیه انواع نوشیدنی سرد و گرم همچنین تهیه دسرها، نحوه پذیرائی، نحوه مدیریت و ارائه خدمات در کافی شاپهای تخصصی،...
-
مهاجرت از طریق آشپزی، باریستا مدیریت رستوران به اروپا و کانادا
چهارشنبه 27 فروردین 1399 01:32
مهاجرت از طریق آشپزی، باریستا مدیریت رستوران به اروپا و کانادا موسسۀ کاریابی بین المللی Iran SOLVED و موسسه ایران شف I.C.A مرکز آموزش دهنده رشته های مورد نیاز و مورد تایید شرکت آلمانی در ایران در میان رشتههای شغلی مورد نیاز در فهرست کشورهای پیشرفته جهان مثل اروپا و کانادا برخی مشاغل خدماتی نظیر آشپزی، سرآشپزی،...
-
دوره فوق تخصصی باریستا با مدرک معتبر با کد رجیستری و امتیاز مهاجرتی-مدرسه قهوه ایران شف تاسیس 1376
یکشنبه 17 فروردین 1399 22:37
شما هم موقع انتخاب قهوه گیج می شوید و نمی دانید دقیقا هر کدام از اسامی نوشته شده در منوی نوشیدنی ها چه جور قهوه ای است؟ این راهنمای ساده، این اسامی و طرز تهیه هر کدام را به طور خلاصه به شما خواهد گفت تا دیگر در کافه سردرگم نباشید و بهترین انتخاب را انجام دهید. ایران شف اولین مدرسه قهوه در ایران تاسیس 1376 اسپرسو...
-
آکادمی ایران شف اولین مرکز تخصصی آموزش در ایران و خارج از کشور
چهارشنبه 13 فروردین 1399 21:38
موسسه ایران شف I.C.A اولین فضای آکادمیک در ایران سال 1378 برای ارتقای سطح علمی علاقمندان به صنعت آشپزی, مدیریت رستوران, میزبانی و تشریفات,آموزش باریستا و کافی شاپ با تاسیس اولین آکادمی حرفه ای در حوزه آموزش دپارتمانهای هتلداری, مشاوره و راه اندازی، تجهیز، دکوراسیون رستوران و کافی شاپبا امضا تفاهم نامه های رسمی و قرار...
-
مدرسه قهوه ایران شف-آموزش باریستا, بارگرم, بارسرد با تضمین 02188663551-02188663644
چهارشنبه 13 فروردین 1399 19:22
همانگونه که اطلاع دارید آموزش بخش حیاتی هر کسب و کاری است و شغل کافی شاپ هم از این قاعده مستثنا نیست. برای تبدیل شدن به یک باریستا موضوع فراتر از پشت پیشخوان قرار گرفتن و آموختن از طریق نگاه کردن است. یک برنامه رسمی آموزش باریستا می تواند اطمینان حاصل کند که تمامی کارمندان توانا و دارای اعتماد به نفس هستند. اگر به شغل...
-
بهترین راه کار اصولی برای راه اندازی رستوران-ایران شف www.iranchef.com
سهشنبه 13 اسفند 1398 15:38
راه اندازی رستوران صفر تا صد -شرکت ایران شف 88663551 در اینجا با پنج راه برای نجات و بازگرداندن دوباره سود به رستوران آشنا شوید. بررسی دقیق وقتی میزان پول کم باشد، شما سعی دارید با همین میزان کم سرمایه و هر آنچه در بانک دارید به نحوی تردستی کنید، تا بتوانید شرایط نامساعد را اداره کنید. درواقع سعی دارید تا از حساب و...
-
چطور یک رستوران را بدون شکست راهاندازی کنیم؟ ایران شف مرکز تخصصی راه اندازی رستوران صفر تا صد88663551
یکشنبه 11 اسفند 1398 17:44
چطور یک رستوران را بدون شکست راهاندازی کنیم؟ در مطلب گذشته « چگونه یک رستوران را بدون شکست راهاندازی کنیم؟» به مباحثی اشاره کردیم که بطور کلی یک مدیر رستوران در آغاز کار خود یا بهتر بگم تا آخر عمر کاری خود در رستوران با آن سر و کار دارد و بسیار حائز اهمیت است. در مطلب پیشرو قصد داریم مباحث بیشتری رو مورد بررسی قرار...
-
مشاوره راه اندازی رستوران صفر تا صد با ایران شف88663551-88663644
شنبه 10 اسفند 1398 12:11
اصول استاندارد HSE به معنی بهداشت، ایمنی و محیط زیست (Health and Safety Executive) می باشد. استاندارد مدرکى است که بر اساس توافق عمومى منتشر و توسط سازمان شناخت شده اى تصویب مى گردد. استانداردها از لحاظ خصوصیت، موضوع و محیط کاربرد متفاوت بوده، مقررات مختلفى را تحت پوشش قرار داده و نتیجه کارگروهى را منعکس مى کنند. از...
-
مشاوره راه اندازی رستوران صفر تا صد با ایران شف88663551-88663644
شنبه 10 اسفند 1398 12:08
مشاوره راه اندازی و تجهیز آشپزخانه های صنعتی ایران شف: نقش ارگونومی (Ergonomics) تجهیزات آشپزخانه صنعتی چیست؟ رعایت اصول طراحی و راه اندازی آشپزخانه صنعتی متناسب با تجهیزات و تاسسیات در مراکز تفریحی، هتل ها ، رستورانها، کترینگ ها، فست فودها و … یکی از اصلی ترین نگرانی های کارفرمایان ( صاحبان آشپزخانه صنعتی ) میباشد که...
-
شرکت ایران شف اولین مرکز تخصصی راه اندازی رستوران صفر تا صد88663551
شنبه 10 اسفند 1398 12:04
راه اندازی رستوران صفر تا صد با داشتن یک طرح کسب و کار روشن و غیر مبهم از ایده رستورانتان، چیزی که برای ساختنش برنامه ریزی می کنید و چیزی که می خواهید بفروشید شروع خواهد شد. طرح کسب و کار یک رستوران مانند راهنما عمل می کند، نقشه توسعه آینده رستوران شماست و ترسیم فنی عملکرد کار شما را نشان می دهد. چیزی که در نگارش طرح...
-
راه اندازی رستوران صفر تا صد -شرکت ایران شف 88663551-88663644
شنبه 10 اسفند 1398 12:00
مدیران موفق مشاوران موفقی داشتند. شروع به کار راه اندازی رستوران نیاز به برنامه ریزی در هر مرحله دارد. از این رو نقش یک مشاور در طراحی و اجرای برنامه ها بسیار لازم و ضروری است. مشاوران ما در شرکت ایران شف از ابتدا تا انتها با شما هستند.خدمات مشاوره ای راه اندازی رستوران توسط متخصصان صنعت غذا و نوشیدنی در سه مرحله...
-
برآورد هزینه رستوران صفر تا صد قبل از راه اندازی با شرکت ایران شف www.iranchef.com
شنبه 10 اسفند 1398 10:18
برآورد هزینه رستوران صفر تا صد قبل از راه اندازی با شرکت ایران شف یکی از رایج ترین سوالاتی که در ابتدای راه برای راه اندازی رستوران پیش می آید این است که”هزینه برای باز کردن رستوران چقدر است؟” برآورد هزینه راه اندازی رستوران را نمی توان به صورت قطعی تعیین کرد زیرا اغلب هزینه های عمده برای راه اندازی رستوران محاسبه می...
-
راه اندازی رستوران صفر تا صد -شرکت ایران شف 88663551
دوشنبه 5 اسفند 1398 15:06
موفقیت در صنعت رستوران مسئله ای مهم و پرچالشی است ، چرا که در درجه اول تجارتی ساده به نظر می آید ولی بدون در نظر گرفتن عواملی که در ادامه مشخص شده اند نمیتوان در این تجارت موفق شد و پیشرفتی داشت همراه ما باشید و با نکات مهم در امر تجارت رستوران آشنا شوید. غذا یکی از مهمترین عوامل در تعیین موفقیت رستوران است. غذا ،...
-
آکادمی ایران شف برگزار میکند-دوره صبحانه های لاکچری با دو مدرک معتبر 88663551-88663644
شنبه 5 بهمن 1398 17:27
ایران شف : دوره هیجان انگیز صبحانه های اروپایی و آمریکایی در آکادمی ایران شف بیش از 30 صبحانه شامل املت های لاکچری، بشقاب ها، وافل ها و پنکیک ها با تزئینات حرفه ای مخصوص هتلها، رستورانها، کافه ها در ایران و خارج از کشور صبحانه اولین وعده غذایی است که در هنگام صبح خورده می شود، وعدهٔ صبحانه معمولاً شامل یک یا چند نوع...
-
مراحل راه اندازی رستوران88663551-88663644 شرکت ایران شف اولین مرکز تخصصی راه اندازی رستوران صفر تا صد
دوشنبه 30 دی 1398 17:42
یکی از لازمه های موفقیت یک بیزینس همانند صنعت رستوران ، برخورداری از مدیریت حرفه ای و با تجربه است که بتواند در هر شرایطی رستوران را به بهترین شکل مدیریت کند.اکثر افراد زمانی که کار خود را شروع می کنند، بر این باور هستند که این کسب و کار، شغل آسانی می باشد و پس از اینکه مدتی از فعالیتشان گذشت مشاهده خواهند کرد که سختی...
-
راهاندازی کترینگ و آشپزخانه های صنعتی صفر تا صد-شرکت ایران شف88663551
دوشنبه 30 دی 1398 17:35
تاسیس کترینگ هم مانند هر کار دیگری نیاز به علاقه و اشتیاق واقعی دارد. انواع غذاهایی که میتوانید بر روی آنها تمرکز کنید شامل این موارد میشود: ناهار و عصرانه، اگر از تهیه ساندویچ، پیتزا، تارت، سالاد و غذاهای دیگری که عموماً در طول روز سرو میشوند لذت میبرید، میتوانید کترینگ خود را بیشتر بر روی وعدههای زمان ناهار...
-
راه اندازی رستوران صفر تا صد -شرکت ایران شف مرکز تخصصی راه اندازی رستوران88663551-88663644
دوشنبه 23 دی 1398 14:20
فرآیند علمی و تخصصی راه اندازی انواع رستوران برآورد هزینه های راه اندازی کامل رستوران انتخاب نوع فست فود یا رستوران ،کافی شاپ و بازدید از محل قبل از هرگونه اقدام و سرمایه گذاریطراحی و تعیین اسم آرم واحد صنفی شماانتخاب محل مناسب با توجه به نیاز منطقهطراحی و اجرای دکوراسیون داخلی با جدیدترین متدهای روزدنیانورپردازی...
-
مدرسه آشپزی ایران شف 88663551-88663644
چهارشنبه 21 آذر 1397 14:58
http://iranchef.com/fa-ir/educational-institute مدرسه آشپزی ایران شف رزرو ثبت نام برای دوره های جدید لطفا در وقت اداری با شماره های ٨٨٦٦٣٥٥١-٨٨٦٦٣٦٤٤ تماس حاصل فرمایید برای استعلام و ریجستری گواهینامه های آموزشی صادر شده توسط آکادمی همکار آلمانی لطفا به آدرس سایت آکادمی واقع در کشور آلمان مراجعه فرمایید...
-
مدرسه قهوه و کافی شاپ ایران شف
چهارشنبه 21 آذر 1397 14:50
آموزش تخصصی کافی شاپ باریستا جهت مهاجرت اولین مدرسه قهوه و کافی شاپ در ایران با بیش از 40 سابقه آموزش در ایران و خارج از کشور هدف این دوره آموزشی ، آموزش یک نیرو کاملا آماتور و تبدیل او ، به یک نیروی متخصص است. در سرفصل های آموزشی این دوره آموزش کافی شاپ باریستا ، از مدیریت یک واحد کافی شاپ ، مدیریت مالی الی سفارشات...
-
مدرسه آشپزی ایران شف
چهارشنبه 21 آذر 1397 14:46
ایران شف اولین مدرسه آشپزی ایران با بیش از 40 سال تجربه هدف دوره : عمیق تر نمودن آشنایی فراگیران با هنر وعلم پخت و پز و آشپزی , ایجاد ابتکارات فردی و دستیابی فراگیران به سبک های ویژه , آشنایی هر چه بیشتر با رسپی های ویژه , آشنایی هر چه بیشتر با رسپی های جدید از انواع متنوع و گوناگون غذاها ی جدید . محتوای دوره : در این...
-
مشاوره آموزش و استاندارد سازی هتل از صفر تا صد
پنجشنبه 3 فروردین 1396 00:21
شرکت مشاوران فردای بهتر آسیا ایران شف اولین مرکز تخصصی راه اندازی هتل، رستوران، فست فود، تالار، کافی شاپ، کترینگ از صفر تا 100 مشاوره - راه اندازی-تجهیز و استاندارد سازی هتل مشاوره -راهاندازی - آموزش منابع انسانی - چارت سازمانی- آیین نامه های انضباطی- ممیزی و اخذ گواهینامه های استاندارد ایزو- تجهیزآشپزخانه - تجهیز...
-
راه اندازی کترینگ و آشپزخانه های صنعتی از صفر تا صد
پنجشنبه 3 فروردین 1396 00:16
شرکت مشاوران فردای بهتر آسیا ایران شف مدیران موفق مشاوران موفقی داشتند دربارهی نوع غذاهایی که به تهیه آنها علاقه دارید فکر کنید. تاسیس کترینگ هم مانند هر کار دیگری نیاز به علاقه و اشتیاق واقعی دارد. انواع غذاهایی که میتوانید بر روی آنها تمرکز کنید شامل این موارد میشود: ناهار و عصرانه. اگر از تهیه ساندویچ، پیتزا،...
-
راه اندازی تخصصی فست فود با جدیدترین منوهای روز جهان با ایران شف88663551
پنجشنبه 3 فروردین 1396 00:13
شرکت مشاوران فردای بهتر آسیا ایران شف راه اندازی فست فود حرفه ای مشاوره، طراحی، اجرا، تجهیزات کامل، دکوراسیون، انتخاب اسم، ارائه جدید ترین منو متنوع،آموزش پیتزاها، ساندویچ ها، سسها، پیش غذاها، دسرها،خمیرها، پنیرها،پاستاها،برگرها،نگهداری مواد غذایی، چارت سازمانی، شرح وظایف و آیین نامه های انظباطی پرسنل، گزینش و استخدام...
-
راه اندازی رستوران صفر تا صد-رستوران های اروپایی-آسیایی-دریایی-ایرانی-ملل-فست فود
پنجشنبه 3 فروردین 1396 00:08
شرکت مشاوران فردای بهترآسیا-ایران شف فرآیند علمی و تخصصی راه اندازی انواع رستوران 1-برآورد هزینه های راه اندازی کامل رستوران انتخاب نوع فست فود یا رستوران ،کافی شاپ و بازدید از محل قبل از هرگونه اقدام و سرمایه گذاری 2-طراحی و تعیین اسم آرم واحد صنفی شما 3- انتخاب محل مناسب با توجه به نیاز منطقه 4-طراحی و اجرای...
-
بیست و پنج اصول مهمانداری در صنعت هتل و رستوران با ایران شف
جمعه 10 دی 1395 14:30
جمعه, 10 دی,1395 شرکت هولدینگ مشاوران فردای بهترآسیا -ایران شف بیست و پنج اصل طلایی زیر در جهت تقدیم خدمات مطلوب به میهمانان ، هتل ها، رستوران ها، تالارهای مراسم و ... با عنوان "اصول طلایی مهمانداری" طراحی شده است تا کمک کند که مهمانداران بتوانند راحت تر و بهتر کار و خدمت کنند. 1) در هنگام قرار گرفتن در کنار...
-
ویژگی های راه اندازی رستوران و کافی شاپ www.iranchef.com
پنجشنبه 9 دی 1395 20:19
شرکت هولدینگ مشاوران فردای بهترآسیا -ایران شف راه اندازی مجموعه های غذایی از صفر تا صد در حال حاضر عملکرد سیستم وزارت بهداشت بهگونهای است که به هر کسی که خواهان تاسیس رستوران، بوفهبار، آبمیوهفروشی و... است... مجوز داده میشود درحالی که از نظر قوانین بهداشتی اگر فضای رستوران، غذاخوری، بوفهها و... از متراژ موردنظر...
-
استاندارد راه اندازی رستوران و کافی شاپ با ایران شف www.iranchef.com
پنجشنبه 9 دی 1395 18:46
شرکت هولدینگ مشاوران فردای بهترآسیا -ایران شف طراحی رستوران ظاهر ساختمان (Exterior) قسمت آشکار و قسمت پنهان درطراحی موفق یک رستوران ,تا حد زیادی به چگونگی مشاهده (احساس) مشتری, بستگی دارد در محیطهای شلوغ و پرازدحامسردر(Facade):رستوران باید به گونه ای باشد که کاملاً مشخص و مجزا به نظرآید و جلب توجه کند. این مساله به...