راه اندازی رستوران صفر تا صد -www.iranchef.com

راه اندازی رستوران صفر تا صد -www.iranchef.com

اولین مرکز تخصصی راه اندازی هتل-رستوران-فست فود- کترینگ و کافی شاپ در ایران -ایران شف02188663551-88663644
راه اندازی رستوران صفر تا صد -www.iranchef.com

راه اندازی رستوران صفر تا صد -www.iranchef.com

اولین مرکز تخصصی راه اندازی هتل-رستوران-فست فود- کترینگ و کافی شاپ در ایران -ایران شف02188663551-88663644

راه اندازی رستوران صفر تا صد -شرکت ایران شف 88663551

 

تجربه

ورود به صنعت رستوران بسیار ساده است.
یک اجاره نامه امضا کنید ، مقداری غذا بپزید ، برخی از کارمندان را استخدام کنید. این چیزی است که به راحتی شما را با شکست مواجه میکند .
آنچه شما نمی دانید به شما صدمه می زند! اگر تجربه ای ندارید ، آن را از طریق مطالعه، از طریق کار در مشاغل یا یک مشاور قابل اعتماد دریافت کنید ، بدون تجربه وارد این حرفه نشوید.
 

بازاریابی هدفمند

اطمینال حاصل کنید که بازاریابی شما درست ، به حوزه تجارت شما مرتبط است و تمرکز خود را روی کسانی بگذارید که همیشه میتوانند مشتری شما باشند
 

موادغذایی با کیفیت

اولین و آخرین موضوع حائزاهمیت مواد غذایی می باشد که شما را در ذهن مشتری هک می کند .
 

خدمات با کیفیت

بهترین تعاملی که میتوانید با مشتری برقرار کنید خدماتی است که به او میدهید.
شما نمیتوانید با همه مشتری ها درمورد خدمات خود صحبت کنید خدمات شما باید به نحوی باشد که همه مشتری ها آن را درک کنند .
 

کارمندان توانمند

کارمندان شما باید بدانند که چگونه برخورد مشتری را مدیریت کنند و هنگامی که غذای شما نتونسته انتظارات مشتری را برآورده کند، کارمند شما باید بداند که چگونه برخورد کند.
 پیشنهاد میشود در دوره های تخصصی آکادمی ایران شف شرکت کنید.

بازخورد مشتری

به مشتریان اجازه دهید در زمانی که شما به او خدماتی ارائه میدهید نظر خود را اعلام کند و به هیچ وجه با برخوردی منفی او را متزرر نکنید.
 

سرمایه گذاری مؤثر

چرخه زندگی یک رستوران عموماً پنج سال است. در سال اول ، شما تجارت را ایجاد می کنید. در دو الی سه سال ، تجارت را مرتب می کنید . درسال چهارم و پنجم درآمد را به حداکثر می رسانید. پس از آن ، شما باید تجارت مجدد کنید!
تا هیجان جدیدی برای مشتریان خود ایجاد کنید. فراموش نکنید که در سال اول برای ساختن مشاغل حداقل به شش ماه سرمایه در گردش نیاز دارید.
 

مدیریت مشارکتی

شما نمی توانید یک رستوران را از دفتر خود یا از میز کار خود در یک شغل دیگر اداره کنید. شما باید حضور داشته باشید ، درگیر و پیشرو باشید. مالکیت غیابی هر چند وقت یک بار به شکست منجر شده است.
دررستوران حضور داشته باشید.
 

کنترل هزینه ها

فرمی برای مدیریت هزینه ها تهیه کنید شما باید هزینه های انجام شده ، حاشیه سود خالص و درصد آن را مشخص کنید ،اگر کنترل هزینه ها از دست شما خارج شود در کمتر از 5 سال با شکست مواجه خواهید شد.
 

مزیت رقابتی

رقابت در بیزینس شما مربوط به خدمات میشود . مکان ، قیمت ، منوی غذا ، کیفیت ، نوع برخورد با مشتری
کیفیت در این موارد میتواند شما را از سایز رقبا متمایز کند.
 

انتخاب محل(لوکیشن)

اگر می خواهید شغل رستوران شما شکوفا شود ، باید در مکانی مناسب و مهمتر از همه مناسب برای پذیرای انتخاب کنید. اگر قصد باز کردن یک رستوران جدید را دارید ، حتماً به مکان احتمالی خود و سایر رستوران های مجاور توجه کنید
شرکت ایران شف راه اندازی رستوران صفر تا صد

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.