راه اندازی رستوران صفر تا صد -www.iranchef.com

راه اندازی رستوران صفر تا صد -www.iranchef.com

اولین مرکز تخصصی راه اندازی هتل-رستوران-فست فود- کترینگ و کافی شاپ در ایران -ایران شف02188663551-88663644
راه اندازی رستوران صفر تا صد -www.iranchef.com

راه اندازی رستوران صفر تا صد -www.iranchef.com

اولین مرکز تخصصی راه اندازی هتل-رستوران-فست فود- کترینگ و کافی شاپ در ایران -ایران شف02188663551-88663644

راه اندازی رستوران از صفر تا صد -ایتالیایی-اروپایی-ایرانی - فست فود و کافی شاپ

شرکت مشاوران فردای بهتر آسیا ایران شف اولین مرکز تخصصی راه اندازی رستوران، فست فود، کافی شاپ، کترینگ از صفر تا صد

مشاوره و راه اندازی ، تجهیز، دکوراسیون، تامین نیروی انسانی، آموزش پرسنل، شرح وظایف پرسنل،آیین نامه های انظباطی
مشاوره، برآورد هزینه، جانمایی، طراحی ، اجرا دکوراسیون، استاندارد سازی، آموزش های تخصصی کلیه نیروها، ارائه جدید ترین منو های روز جهان، از صفر تا بازگشایی.

مراحل فنی و تخصصی راه اندازی رستوران ، کافی شاپ، کترینگ، کافه قنادی،فود کورت، فست فود با شرکت مشاوران فردای بهترآسیا-ایران شف به شرح زیر است :
شرح خدمات مشاوره



1- انتخاب نوع فست فود یا رستوران با بودجه شما
2- تعیین اسم مورد تایید اتحادیه و مراجع ذیصلاح
3- انتخاب مکان مناسب برنیاز منطقه
4- طراحی دکوراسیون داخلی با استانداردهای روز جهان
5- نورپردازی حرفه ای و کم هزینه
6- انتخاب تجهیزات سخت افزاری و نرم افزاری انبار داری و حسابداری
7- پلان تخصصی آشپزخانه و تهیه دستگاههای مورد نیاز یک بار برای همیشه
8- تامین مواد اولیه با قیمت مناسب
9- قیمت گذاری منوی غذایی در فصول مختلف
10- ارائه جدید ترین دستور العمل های غذایی
11- تهیه چک لیست ها و فرم های راه اندازی
12- تهیه و طراحی چارت سازمانی رستوران و مجموعه
13- طراحی تابلوهای راهنمایی رستوران
14- تهیه نرم افزارهای مورد نیاز
15- تهیه چک لیست ها و فرم های راه اندازی
16- تهیه و تدوین استراتژی جامع خدمات رستوران
17- طراحی علائم و نشانه های رستوران جهت بهره گیری در برنامه های تبلیغاتی
18- تهیه نرم افزارهای مورد نیاز فروش.خرید و انبار
19- گزینش و تامین نیروی انسانی .
20- آموزش کارکنان و مدیران با مدرک معتبر.
21- تهیه و تدوین برنامه استراتژیک پنج ساله رستوران
22- تعیین حقوق پرسنل.
23- تهیه و تدوین سیاست های تشویقی و تنبیهی .
24- تهیه و تدوین شرح وظایف پرسنل .
25- تعیین ساعات کاری و استراحت و سیاستهای مرتبط.
26- بیمه عیدی و مسائل رفاهی کارکنان .
27- طراحی فرم ها و روش های کنترل و نظارت بر عملکرد.
28- برآورد هزینه های راه اندازی کامل رستوران .
29- تهیه و تدوین برنامه جامع مالی رستوران برای یک سال آینده .
30- تعیین هزینه های ثابت و متغیر ماهیانه رستوران .
31- برنامه حقوق و دستمزد .
32- تعیین قیمت تمام شده غذاها .
33- بودجه بندی برنامه های بازاریابی و تبلیغات .
34- طراحی فرم ها و روش های کنترل و نظارت بر عملکرد پرسنل و مدیریتی.
35- تدوین سیاستهای بهداشت و سلامت رستوران .
36- استانداردسازی و آماده سازی جهت دریافت انواع ایزوها.
37- تدوین استراتژی بهداشت محیط فردی و مواد غذایی .
38- طراحی تابلوهای تبلیغاتی رستوران .
39- ثبت و طراحی لوگو ، رستوران .
40- طراحی و چاپ بروشورها ، تراکت ها .استندها و غیره
41- طراحی گرافیکی منوی غذایی رستوران .
42- طراحی صنعتی بسته بندی های مناسب ویژه غذاهای سرد و گرم
43- طراحی گرافیکی بسته بندی هاجهت سرو غذا و دلیوری
44- اجرای روشهای تبلیغاتی اثربخش جهت افزایش فروش در فصول مختلف

45- استاندارد سازی کامل مجموعه

شرکت مشاوران فردای بهترآسیا - ایران شف