راه اندازی رستوران صفر تا صد -www.iranchef.com

راه اندازی رستوران صفر تا صد -www.iranchef.com

اولین مرکز تخصصی راه اندازی هتل-رستوران-فست فود- کترینگ و کافی شاپ در ایران -ایران شف02188663551-88663644
راه اندازی رستوران صفر تا صد -www.iranchef.com

راه اندازی رستوران صفر تا صد -www.iranchef.com

اولین مرکز تخصصی راه اندازی هتل-رستوران-فست فود- کترینگ و کافی شاپ در ایران -ایران شف02188663551-88663644

مراحل راه اندازی رستوران بدون شکست با ایران شف همراه شوید

1- بازدید از محل

2- انتخاب نوع آشپزخانه و منو:

(بین المللی - فست فود - ایتالیایی - فرانسوی - چینی - ژاپنی - هندی - عربی - تایلندی - گیریل - اسپانیش - کافی شاپ - ساندویچ بار - سالاد بار و ... )

3- تهیه نقشه آشپزخانه و ارائه نقشه الکترومکانیکال و نقشه چیدمان تجهیزات مورد نیاز آشپزخانه مورد نظر

4- هماهنگی با تیم طراحی و دکوراسیون داخلی

5- هماهنگی با تیم تجهیزات آشپزخانه و سفارش ملزومات

6- تعیین تیم آشپزخانه و کادر سالن

7- تهیه منوی غذای رستوران و آموزش تیم آشپزی

8- هماهنگی و سفارش به بخش ظروف - البسه - کانتر و ... .

9- برگزاری جلسات جهت ایجاد هماهنگی و آموزش تمامی پرسنل

10- افتتاح و نظارت از صفر تا صد

جهت اطلاعات بیشتر با ایران شف تماس بگیرید88663551

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.