راه اندازی رستوران صفر تا صد -www.iranchef.com

راه اندازی رستوران صفر تا صد -www.iranchef.com

اولین مرکز تخصصی راه اندازی هتل-رستوران-فست فود- کترینگ و کافی شاپ در ایران -ایران شف02188663551-88663644
راه اندازی رستوران صفر تا صد -www.iranchef.com

راه اندازی رستوران صفر تا صد -www.iranchef.com

اولین مرکز تخصصی راه اندازی هتل-رستوران-فست فود- کترینگ و کافی شاپ در ایران -ایران شف02188663551-88663644

آموزش غذاهای بین الملل طبق استاندارد های اروپا و آمریکا گروهی و انفرادی موسسه ایران شف 88663551

Image may contain: 1 person, standing, kitchen, indoor and food

هدف دوره :
عمیق تر نمودن آشنایی فراگیران با هنر وعلم پخت و پز و آشپزی , ایجاد ابتکارات فردی و دستیابی فراگیران به سبک های ویژه , آشنایی هر چه بیشتر با رسپی های ویژه , آشنایی هر چه بیشتر با رسپی های جدید از انواع متنوع و گوناگون غذاها ی جدید .

محتوای دوره :

در این دوره پیش غذاها , سوپها , سالادها , اردورها و پیش اردور های گرم ,خمیر های پیتزا، پنه ، پاستا، فتو چینی، راویولی، لازانیا، غذاهای مختلف با گوشت سفید , غذاهای متنوع با گوشت قرمز ، استیک ها، گریلها، اسکالپ ها، بیف ها، گارنیش ها و جدید ترین غذاهای دریایی،, با جدیدترین سس ها، پوره و سوفله ها , غذاهای فست فود، پیتزا های جدید، برگرها، کنتاکی، غذاهای فانتزی , غذاهای رژیمی با منشا گیاهی و دروس تئوری کلیات آشپزی , غذا شناسی تخصصی و اصول علمی تغذیه , ایمنی و اطفاء حریق , بهداشـــــــت ( فردی , محیط و ابزار , مواد غذایی و انفرادی ) , مدیریت پرسنلی و سازماندهی نیروی انسانی و جایگاه مشاغل در آشپز خانه های صنعتی و قانون کار آموزش داده می شود. ( لیست رسپی های آموزشی جهت مشاهده و اطلاع بیشتر در محل آکادمی موجود می باشد . در مجموع 100 ها نوع رسپی جدید و متوع و کاملا متفاوت و بروز طبق استانداردهای جهانی آموزش داده میشود.
فرهاد زعفری مولف و مدرس دانشگاه آشپزی و هتلداری

جایگاه شغلی: اشتغال در سمت کمک آشپز , آشپز , در صورت کسب تجربه وتبحر لازم انجام وظیفه به عنوان کمک سر آشپز و ارتقاء درجات و مدارج شغلی , ایجاد موقعیتهای عالی در زمینه خود اشتغالی در خارج و داخل کشور .این دوره هم اکنون با توجه به تعداد زیاد علاقه مندان به صورت دوره ای برگزار می گردد.



الزامات یا پیش نیازها :
آشنایی نسبی با آشپزی . علاقه به غذا وفرایند پخت و همچنین علاقه به مشاغل خدماتی وپذیرایی و دارا بودن سلیقه لازم و زیبا شناسی.

توصیه ها :دارا بودن سلامت جسمانی و نداشتن ناراحتی پوستی و مشکلات تنفسی بویایی و چشایی .

در صورت طی دوره آشپزی عمومی بین المللی جهت ارتقاء کیفیت کاری و شغلی گذراندن این دوره موکدا توصیه می گردد . در ضمن سعی در فراگیری و تسلط به زبان خارجی انگلیسی جهت دست یابی به علوم جدید تر و پژوهش جهت دستیابی به موقعیتهای عالی شغلی در خارج و داخل کشور نیز توصیه می شود .

طول مدت دوره :
60 ساعت تئوری اصول آشپزی و عملی می باشد.

نوع گواهی نامه های صادره :
گواهی اول از طرف موسسه ایران شف
گواهی بین المللی دوم از آکادمی پنج ستاره کانادا و anccp ایتالیا دارای امتیاز مهاجرت و امتیاز درخواست ویزای کار صادر می گردد.

توجه 1 ) صدور مدارک دوم به دلیل امضا تفاهم نامه رسمی بین موسسه ایران شف و موسسات و دانشگاه های معتبرجهان میباشد

توجه 2 موسسه ایران شف به دلیل تغییرات مکرر قوانین و مقررات کشوردر بخشهای مختلف هیچگونه تعهدی در قبال اشتغال به کار فراگیران یا کسب مجوزهای کار و تاسیس مراکز شغلی یا کسب وام و اعتبارات از سازمانها , ارگانها, اتحادیه ها صنوف و بانکها ندارد .



محل برگزاری کلاسها :
موسسه ایران شف: تهران خیابان ولی عصر بالاتر از پارک ساعی ساختمان اداری تجاری صدف طبقه دوم 88663551-88663644-88663463